말린 채소의 영양
ysl* 맛/식재료 / 2008. 10. 12. 01:41
You are still receiving nutrition benefits from dried vegetables however, they have good and bad points. While drying vegetables can increase the proportion of vitamins and minerals, the drying process can also boost sugar contents. Dried vegetables can be a great source of fiber which helps you to feel full and less food cravings.
'ysl* 맛 > 식재료' 카테고리의 다른 글
위대한 밥상 - 오리고기 (0) | 2009.07.13 |
---|---|
야쿠르트 (0) | 2009.04.11 |
꿩 요리 (0) | 2009.02.19 |
토마토 케첩 (0) | 2009.02.14 |
채소 말리기 (0) | 2008.10.12 |
시래기와 우거지 (0) | 2008.10.12 |
솔잎 관련 논문 및 대학 연구 (2) | 2008.05.09 |
지리산 송순주 - 솔잎 성분 술 (0) | 2008.05.09 |
솔잎 첨가 청국장 (0) | 2008.05.09 |
솔잎 향기성분 (0) | 2008.05.09 |